Contact met de Jurist

Contact met de Jurist

De Jurist is dé nieuws- en informatiebron voor bedrijfsjuristen en advocaten in de zakelijke dienstverlening. Ons redactionele uitgangspunt: we brengen zakelijk nieuws vanuit juridisch perspectief. Hier vinden juristen en advocaten in de zakelijke markt informatie die voor hen onmisbaar is.

De Jurist is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

Klankbordgroep

De Jurist wil hét podium zijn waarop spelers uit de juridische sector elkaar virtueel ontmoeten en de discussie met elkaar aangaan. Bij de totstandkoming van de Jurist heeft dan ook een uitgebreide klankbordgroep van bedrijfsjuristen en advocaten met ons meegedacht. Deze klankbordgroep bestaat uit de volgende mensen: de heer mr. Q. Abeln, Mevr. mr. A. Boot, de heer mr. P.H. Boekel, mevr. M. Schoots, mevr. mr. S. van Ruitenbeek, de heer mr. H. van Hapert, de heer mr. dr. J. M. Sjöcrona, mevr. mr. K. van Barneveld-Peters, de heer H.R. Varkevisser, de heer prof. dr. A. Hagedorn en de heer mr. A. Van der Bent.

Kennispartner

Om onze lezersgroep zo goed mogelijk te bedienen, werken wij samen met een aantal Kennispartners. Anders dan onze redactionele stukken, geschreven door de redactie van de Jurist, aggregeren onze Kennispartners relevante wetsvoorstellen en uitspraken binnen een bepaald rechtsgebied. Zij verwijzen door middel van een korte samenvatting naar het onderliggende document. Relevante bronnen voor informatie zijn bijvoorbeeld ministeries, toezichthouders, Europese Hof en Europese Commissie. Een Kennispartner is geen adverteerder – het is geen commercieel samenwerkingsverband – , maar levert een relevante en aanzienlijke inhoudelijke bijdrage.

Om Kennispartner te worden van de Jurist moet dan ook aan een aantal criteria worden voldaan:

1) Aggregatie van relevante wetsvoorstellen en uitspraken binnen een bepaald rechtsgebied;

2) Aanlevering van de stukken met een regelmatige frequentie (ten minste 1x per week);

3) Bij voorkeur een archief van dergelijke stukken dat een aantal jaren terug gaat;

4) Korte samenvatting van het onderliggende stuk, gebaseerd op feiten (niet opiniërend).

Mocht u interesse hebben om Kennispartner van de Jurist te worden, dan vragen wij u contact op te nemen met de redactie via redactie@dejurist.com.

Kennispartner Intellectuele Eigendom/Privacy: Simmons & Simmons

Kennispartner Omgevingsrecht: Loyens & Loeff

Kennispartner Arbeidsrecht: Deloitte

Contactgegevens redactie

De redactie van de Jurist staat altijd open voor suggesties voor onderwerpen voor artikelen, nieuwstips, opmerkingen over eerdere publicaties, persberichten, ingezonden stukken en uitnodigingen voor congressen. Dit soort informatie vanuit de sector is voor ons onmisbaar om ons werk te kunnen doen. Schroomt u dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Voor onze huisregels met betrekking tot contact tussen bronnen en journalisten verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Hoofdredactie: Lucien Wopereis (lucien.wopereis@dejurist.com)

Redactie: Jolanda Heunen (jolanda.heunen@dejurist.com) en Ilse Akkermans (ilse.akkermans@dejurist.com)

Algemeen adres: redactie@dejurist.com. Hiernaar kunt u tevens uitnodigingen voor evenementen sturen, ter plaatsing op de agenda, opiniestukken aanbieden en personalia-berichten voor de rubriek 'transfers'.

Eventuele tips kunt u uiteraard ook per post sturen, naar de Jurist, t.a.v. L. Wopereis, Postbus 216, 1000 AE Amsterdam.

Wilt u een opinieartikel insturen? Dat kan via adres redactie@dejurist.com. De redactie maakt een selectie uit de ingezonden artikelen en behoudt zich het recht voor stukken in te korten of te redigeren.

Adverteren

Meer informatie over de advertentiemogelijkheden van de Jurist vindt u in ons media-pack. Of neem contact op met Thomas Timmermans, Thomas.Timmermans@fdmediagroep.nl, telefoon: 06 2500 7748.

Wilt u als advocaat of kantoor uw profiel laten opnemen in de Advocatenbank? Neem dan contact op met: Maarten Schuttél, mschuttel@capitalmediaservices.nl, telefoon 024 - 360 77 10

Abonneren

Heeft u vragen over uw abonnement? Wilt u een maatwerkafspraak voor uw bedrijf? Ons sales-supportteam en onze accountmanagers, onder leiding van Wendy Engel, staan voor u klaar:

Wendy Engel, Team Lead Inside Sales. E-mail: Wendy.Engel@fdmediagroep.nl. Telefoon: +31 (0)612927802.

Marc Veer, Account Manager Inside Sales. E-mail: Marc.Veer@fdmediagroep.nl. Telefoon: +31 (0)610099541.

Mochten zij niet bereikbaar zijn, dan verwijzen wij u graag naar ons algemene nummer: 0800 - 020 1890, ma-vrij 09.00 - 17.00 uur.

Service en contact

Voor overige vragen kunt u terecht bij de klantenservice van FDMG. Zij zijn bereikbaar via 0800 - 666 6667 (gratis), ma-vrij 09.00 - 17.00 uur, en per mail via klantenservice@fdmediagroep.nl.

Terug naar overzicht